Gelijke verdeling leesniveaus

Gepubliceerd op 14 september 2021 om 09:00
Een illustratie van een nieuw e-boek: godin voor een dag

Op dit moment zijn er 21 boeken te koop in de webshop en nummer 22 en 23 zullen binnenkort ook beschikbaar zijn. Stroom werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat er sprake is van een evenwichtige verdeling van de verschillende leesniveaus.

 

Zo zijn er op dit moment 5 boeken te koop op het laagste leesniveau, verdeeld over de leeftijden 6, 7 en 8 jaar. Daar komt binnenkort nog een boek voor 9-jarigen bij.

 

Op E3 niveau hebben we ook 5 boeken te koop voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar oud.

 

Op M4 niveau zijn 3 boeken te koop en komen er binnenkort nog 2 bij, zodat we ook daar op een (voorlopig) totaal van 5 boeken komen, voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar oud.

 

Ook op E4 niveau zijn er op dit moment 3 boeken te koop, maar ook op dit niveau werken we er hard aan om dit aantal op te hogen tot 5 boeken, verdeeld over de leeftijden van 9 tot en met 12 jaar oud.

 

Ten slotte hebben we op het hoogste leesniveau 5 boeken te koop voor kinderen van 10 tot 13 jaar, maar daar zijn we al begonnen met een verdere uitbreiding. Want uiteindelijk blijft het niet bij 5 boeken per niveau, maar streven we naar voortdurende aanvullingen.

 

 

De illustratie is alvast een voorproefje van het boek “Godin voor een dag” voor kinderen van 10 jaar, op M4 leesniveau, in de categorieën reizen en geschiedenis.