Deze week nóg een boek nieuw te koop: Sterrenshow

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 09:06

Niet alleen deel één van de 4-delige reeks “De schat van Henric de Quaaye” is nieuw te koop in de webshop, deze week zal ook “Sterrenshow” in de webshop te verkrijgen zijn.

 

“Sterrenshow” is een boek op E4 niveau, voor kinderen vanaf 11 jaar in de categorieën muziek & dans en avontuur. Het is namelijk een heel avontuur dat hoofdpersoon Canto beleeft als hij besluit dat hij mee wil doen aan een talentenjacht. Er zijn namelijk nogal wat obstakels die hij eerst moet zien te overwinnen. Of dat lukt en hoe het verder gaat: neem een kijkje in de webshop. De voorbeeldpagina’s geven alvast een idee.

 

Leesniveau E4 is het niveau dat kinderen bereikt hebben als ze aan het einde van groep 4 zijn. Dan zijn ze meestal 8 jaar oud. Dit boek is voor oudere kinderen, omdat lang niet ieder kind dit niveau al heeft bereikt op 8-jarige leeftijd. Zeker voor dyslectische kinderen bij wie de leesontwikkeling vaak langzamer gaat, is het fijn om een boek te kunnen lezen dat bij hun leeftijd past, maar dat qua leesniveau niet te moeilijk is.